.
 
.

MIMI Interieurbouw

"Wanneer het te moeilijk wordt, begint voor ons de uitdaging"

Mimi Interieurbouw is een bedrijf waar het ouderwets vakmanschap gemengd word met de frisse blik en de noviteiten van het heden.
Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en de duurzaamheid van onze interieur oplossingen. In onze eigen werkplaats maken wij alle maatwerk projecten van klein tot groot.

Wij zijn aanpakkers die met passie en creativiteit uw maatwerk interieuroplossingen realiseren. Dit doen wij voor bedrijven en particulieren, zelfstandig of in samenwerking met architecten en ontwerpers.

Wij realiseren maatwerk oplossingen van enkele stuks tot totaalinrichtingen voor:
Keukens, kasten, meubels, en overige voor woningen, kantoren, horeca's en winkels. 

Waarom kiezen voor MIMI Interieurbouw?

Wij voorzien dagelijks woningen van maatwerk meubels, van keukens tot dressings en tv meubels. Die ervaring laat ons toe om kwalitatief werk af te leveren en nog beter in te spelen op uw vraag.

Als klant wilt u enkel het beste. Daarom kiezen wij voor kwalitatief materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar ook voor een hoge duurzaamheid van uw maatwerk interieur.

Interieurprojecten zorgen bij de meeste mensen voor heel wat stress. Maar bij ons niet. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in deze projecten. Als interieurspecialist nemen wij alle stappen van het proces voor onze rekening. U hoeft zich enkel met de leuke dingen bezig te houden.

Offerte aanvragen


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen