.
 
.

Project in the Picture

Villa Zutphen

Deze keer mochten wij bij een warm gezin in Zutphen meewerken aan het realiseren van hun maatwerk interieuroplossingen in hun nieuwe Villa.
Zij lieten een schitterende vrijstaande villa bouwen, waar wij met ons maatwerk een bijdrage mochten leveren aan het warme welkom in deze woning.
Zo hebben wij in prettige samenwerking met de bewoners een eerste opzet mogen maken, om vervolgens het voorstel door te lopen en in goed overleg de laatste onderdelen gefinetuned tot het resultaat wat het op de dag van vandaag is geworden: een strakke moderne inrichting met veel opbergruimte.


Extra controle tijdens bouwproces
Omdat de het bouwproces van de woning nog in volle gang was toen we de opdracht kregen, zijn we tussentijds nog een aantal keer op de bouwplaats aanwezig geweest om bij de start van het realiseren van het maatwerk de exacte maten nogmaals op te nemen en geen extra onnodige uitdagingen tegen te komen met de plaatsingsdagen.
We controleren liever een keer teveel bij een twijfel dan dat we voor verrassingen komen te staan.

Tijdens deze laatste controle voordat we definitief gingen starten met het realiseren van het maatwerk zijn we met de bewoners door het huis gelopen om nogmaals alles door te lopen. Hierbij kwamen er toch nog een aantal punten naar voren die we goed doorgesproken hebben. En door deze prettige manier van communiceren en de extra naloop met het doorlopen van het geheel, hebben we uiteindelijk ook nog twee extra objecten mogen realiseren.

Wij vinden het heel belangrijk dat de communicatie goed en prettig verloopt, daarnaast hechten wij zoals dit ons betaamd heel veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid.
De betreffende eindgebruiker moet een goed gevoel hebben bij het uitbesteden van deze werkzaamheden, het gewenste doel is dat de eindgebruiker het met vertrouwen aan ons over kan dragen en met een gerust gevoel de dag af kan wachten van realisatie en daarbij vervolgens helemaal in zijn/haar nopjes is met het eindresultaat.

Zoals wij dit aan hebben mogen nemen van de bewoners van deze prachtige villa in Zutphen is dat ook hier weer goed gelukt.Woonkamer


Slaapkamers


Kantoor


Berging


Kelder/Garderobekast


 
 
 
 
E-mailen
Bellen